Wanted: Operations Manager for the circular environmental technologies @ De Nieuwe Dokken - Ghent

Faq Gen Run4 Life Demo Full

Be part of the transition towards a circulaire economy !

Ben jij op zoek naar een gevarieerde job voor de lange termijn met een combinatie van Innovatieve Technieken, Sociale Interactie en Administratief Beheer? Wil jij graag werken aan Innovatieve Milieutechnieken in een gezellige en splinternieuwe residentiële context? Ben je gedreven en handig?

Solliciteer dan snel en wie weet beheer jij binnenkort de wijkdiensten van de toekomst!

Als Verantwoordelijke Milieutechnieken kom je in een klein team (4-tal medewerkers) terecht en sta je in voor de algemene opvolging van de gevarieerde milieutechnieken van DuCoop in De Nieuwe Dokken (regio Gent). Het project heeft reeds tal van onderscheidingen en prijzen gewonnen omwille van het baanbrekend innovatieve karakter op vlak van lokale zuivering en hergebruik van residentieel afvalwater, recuperatie van restwarmte in een warmtenet, elektrische installaties waaronder PV, batterijopslag en laadpaalnet.

Bij DuCoop sta je in voor de goede werking van onze duurzame technieken. Je volgt, opereert en onderhoudt de verschillende installaties. Concreet bestaat je werk o.a. uit het opvolgen van het preventief en curatief onderhoud, online opvolging en visuele inspectierondes, incidentrapportering, interactie met externe gespecialiseerde onderhoudsfirma’s, beheer van de stock aan onderhoudsmaterialen, orde en netheid in de technische lokalen, budgetopvolging en interactie met onze eindgebruikers. Daarnaast draai je mee in de wachtdienst en treed je op bij storingen op de technische installaties. Je werkt eveneens samen met het team aan optimalisatie van de uitbating van de systemen en rapportering van de resultaten (milieu-impact en financieel).

Al enthousiast? Kijk dan even of je profiel aanleunt bij deze kwaliteiten:

  • Je hebt een graduaat, professionele bachelor of gelijkwaardig door ervaring in de richting elektromechanica, procestechnologie of biochemie.
  • Je hebt ervaring met waterzuivering en/of energie systemen.
  • Je bent handig en hebt ervaring met de opvolging van industriële systemen: pompen, kleppen, analysetoestellen, membranen, PLC's, SCADA, .... Je begrijpt hoe deze werken, kan de juiste reparatie uitvoeren (of laten uitvoeren).
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen, kan autonoom prioriteiten bepalen en bent een goede organisator.
  • Je gaat graag om met klanten en bent oplossingsgericht.

Wat wij jou bieden:

Je krijgt de nodige opstart-begeleiding en de mogelijkheid tot het volgen van vervolmakende opleiding waar nodig. Je draagt al snel eindverantwoordelijkheid zodat je de mogelijkheid hebt om zelfstandig te werken. Je komt terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur die ondernemerschap en persoonlijk initiatief stimuleert. Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur met competitief loon en de basis aan extralegale voordelen. Occasioneel thuiswerk is mogelijk. Aanvang volgens beschikbaarheid.

Contacteer ons snel via Indeed of via ducoop.be/contact voor een kennismakingsgesprek.