DuCoop cvba: uw duurzaamheidspartner in De Nieuwe Dokken

DuCoop is een coöperatieve vennootschap. Hieronder wordt toegelicht wat jouw relatie is met de coöperatie:

                                                      FAX-GEN-Cooperatief.jpg#asset:266

1. Je bent klant: vanaf het ogenblik van de koop of huur van een woning, teken je een aansluitings- en leveringsovereenkomst met DuCoop. DuCoop neemt je afvalwater af voor zuivering en levert  warmte via een warmtenet. Via de download-rubriek op deze website kan je de contractdocumentatie, algemene voorwaarden en tarieven consulteren. Er worden ook nog andere betalende diensten aangeboden zoals elektrisch laden van fietsen of wagens.

2. Je bent coöperant: door een ruimte te kopen of huren in De Nieuwe Dokken, verwerf je automatisch 1 A-aandeel met een nominale waarde van 10€. Dit geeft recht op ristorno’s: indien de cvba meer dan 6% winst maakt, kan de Algemene Vergadering beslissen dit uit te keren aan de A-aandeelhouders in de vorm van een korting op je energiefactuur.

3. Je kan ook financieel participeren door de aankoop van B-aandelen: verder in deze brochure wordt toegelicht hoe je kan mee investeren in de coöperatieve vennootschap en zo een financieel rendement bekomen. Lees er hier meer over.